U dugim kosama vjetra

Originalna ideja, prekrasni stihovi Evice Kraljić i nevjerojatna ljepota apstraktnog slikovnog izričaja novogradiškog i svjetskog slikara Thome T. Petranovića - Rvata pretočeni i spojeni u likovno-pjesničku mapu, mapu od čije ljepote vam zastaje dah... Predstavljamo vam Evičine stihove vizualizirane u akvarelu u mapi pod nazivom »U dugim kosama vjetra«!

»U dugim kosama vjetra« je likovno-pjesnička mapa nastala u suradnji novogradiškog slikara Tomislava Petranovića - Rvata i Evice Kraljić. Mapa se sastoji od korica, uvodnog lista s biografijama autora, naslovnice i 12 listova A2 formata, oslikanih u akvarelu na specijalnom papiru s po jednom pjesmom Evice Kraljić na svakom listu. Mapa je izašla u nakladi od 150 numeriranih primjeraka, a svaki od njih ima vrijednost originala.

Na ovim stranicama možete pogledati kako izgledaju svih 12 listova mape i naslovnica pomoću izbornika na desnoj strani.


Mapa »U dugim kosama vjetra« dostupna je za kupnju u vrlo ograničenoj količini. Za daljnje informacije u vezi kupnje ovog vrijednog djela obratite se autorici. Kontakt podaci nalaze se na ovoj stranici. Ova likovno-pjesnička mapa jedinstveno je dijelo koje će zasigurno obogatiti i ukrasiti zidove vaše škole, restorana, poslovnih prostorija itd...© Evica Kraljić 2002-2015. Sva prava pridržana. Designed & developed by Igor Kraljić