Slike Gradu na dar
 7.11.2011.    Evica
slika_20111113214149.jpg

Članice Udruge stvaratelja u kulturi grada Nova Gradiška Katarina Čanić, Štefica Sigurnjak i Evica Kraljić danas (7. studenog 2011.) su gradu Nova Gradiška uručile donaciju slika nastalih na likovnim kolonijama Strmac. Poklon je u ime grada primila zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas Vujčić.

-Slike su iskaz naše zahvalnosti za podršku grada koju nam kontinuirano pružate. To su slike poznatih slikara, akademskog slikara Predraga Gola, Želimira Šiška, brodskih i slikara iz „Moslavačkog kruga“ te novogradiške Udruge. Nadam se da će vam se svidjeti i još jednom vam se zahvaljujemo na suradnji te se nadamo da će se ona nastaviti i u budućem razdoblju – istaknula je voditeljica Likovne sekcije „Duga“ Katarina Čanić.

-Znam da ste vi jedna vrijedna udruga, vrlo dobro smo upoznati s radom vaših sekcija, a svi smo mi česti gosti i vaših izložbi. Iza vašeg rada stoji trud i zalaganje, a posebno nas raduje činjenica da svakim vašim gostovanjem izvan grada ujedno predstavljate i grad Novu Gradišku. Usprkos ograničenim sredstvima, mi smo ove godine uspjeli u proračunu za rad vaše udruge osigurati sredstva od 5.000 kuna; nadamo se da će ova sredstva u sljedećoj godini biti i veća i da će nam svima krenuti na bolje. Zahvaljujem se na poklonima, a slike koje ste nam darovali krasit će prostorije grada Nova Gradiška – istaknula je zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas Vujčić.

Članovi Udruge stvaratelja u kulturi grada Nova Gradiška sada pripremaju novu izložbu sakralnih motiva koja će biti postavljena uz božićne blagdane
© Evica Kraljić 2002-2020. Sva prava pridržana. Designed & developed by Igor Kraljić